SomaHut susreti / subotom od 17,00 h/ MO Šestine, Zagreb

Poziv na SomaHut susrete koji će se održavati subotom od 17,00 do 19,00 sati u prostoru MO Šestine, Šestinski trg 10, počevši od subote 14. siječnja, zaključno sa subotom 29. travnja 2023.

Ovi susreti osmišljeni su kao mjesto i vrijeme za dijeljenje i produbljivanje iskustva i znanja o tijelu i pokretu. Susrete vode/facilitiraju certificirane somatske praktičarke i edukatori:

Ingrid Kecerin Kasumagić, Feldenkrais i Movement Inteligence/MI praktičarka Ivan Vuković, edukator somatskog pokreta kroz Body-Mind Centering® pristup Zrinka Šimičić, registrirana edukatorica somatskog pokreta i edukatorica razvojnog pokreta kroz Body-Mind Centering® pristup, certificirana analitičarka pokreta kroz Laban/Bartenieff sustav te plesne umjetnice sa specifičnim znanjima proizašlima iz dugogodišnjeg bavljenja tijelom i pokretom:

Tamara Curić (fokus interesa: ples i duhovnost)

Lana Hosni (fokus interesa: pokret, glas, užitak…)

Ana Jelušić (završava edukaciju iz Feldenkrais metode)Sandra Sok (MA Somatic studies, fokus interesa: Laban/Bartenieff, Yoga, Pilates,…)

Josipa Bubaš (fokus interesa: soma i imaginacija).

Raspored siječanjskih susreta:

14.1. Zrinka Šimičić: Organi – unutarnja punina i podrška, istraživanje temeljeno na BMC® pristupu

21.1. Ingrid Kecerin Kasumagić: Bones for Life

28.1. Ivan Vuković: BMC® laboratorij…

Za raspored kroz veljaču, ožujak i travanj, pratite nas na:

somahut.org

https://www.facebook.com/groups/1302629250115308/

SomaHut susreti su inkluzivni i otvoreni za sve zainteresirane, bez obzira na dob, dosadašnje iskustvo, mogućnosti i ograničenja u kretanju. Zbog organizacijskih razloga, molimo da se prijavite na somahut.mmk@gmail.com.

Preporučeni iznos donacije za sudjelovanje iznosi 8 eura, odnosno prema mogućnostima.

Ova serija SomaHut susreta organizirana je kao dio programa SomaHut 2023 Multimedijalne kolibe u suradnji s udrugom Priroda kretanja.

***SomaHut je platforma usmjerena na povezivanje ljudi i razmjenu informacija te dobrobiti somatskog rada između somatskih praktičara, edukatora i terapeuta, umjetnika i aktivista koji u svom radu koriste somatski pristup, kao i šire zainteresirane javnosti. Cilj projekta je stvaranje strukture povezivanja/ umrežavanja različitih inicijativa, skupina, projekata, praksi i pojedinaca kroz zajedničke interese i potrebu da se afirmira somatika kao pristup te način mišljenja, društvenog i političkog djelovanja, kao i umjetničkog stvaranja.SomaHut platforma pokrenuta je 2020. pod okriljem Multimedijalne kolibe kao odgovor na potrebe zajednice artikulirane na inicijalnom sastanku organiziranom u sklopu festivala Improspekcije2017.

* * *Ako imate pitanja ili prijedloga za daljnji rad i suradnje, pišite nam na somahut.mmk@gmail.com.

Objavljeno
Kategorizirano kao Aktualno