Novi ciklus SomaHut susreta

Ove subote, 2.listopada 2021., od 17.30 do 20.00 sati u Plesnom centru TALA, Radnička cesta  27 (tvornica Katran) https://goo.gl/maps/4qkmffHcy1eiLHxy7 započinje novi ciklus SomaHut susreta koji će se nastaviti održavati subotama u istom terminu, na istom mjestu, do kraja godine (osim subote 23. i 30.10. te 20.11.)

Ciklus započinjemo istraživanjem koštanog sustava i organa kroz pokret, temeljen na principima Body-Mind Centeringa® (Zrinka Šimičić, SME, IDME, CMA-SP), i glas (Lana Hosni).

O nastavku ćemo vas informirati putem emaila i fb.

https://fb.me/e/4nlxwTwkP

Također vas molimo da, zbog organizacijskih razloga, svoj dolazak najavite na isti email ( somahut.mmk@gmail.com ).

* * *

SomaHut je platforma usmjerena na povezivanje ljudi i razmjenu informacija te dobrobiti somatskog rada između somatskih praktičara, edukatora i terapeuta, umjetnika i aktivista koji u svom radu koriste somatski pristup, kao i šire zainteresirane javnosti. Cilj projekta je stvaranje strukture povezivanja/ umrežavanja različitih inicijativa, skupina, projekata, praksi i pojedinaca kroz zajedničke interese i potrebu da se afirmira somatika kao pristup te način mišljenja, društvenog i političkog djelovanja, kao i umjetničkog stvaranja.

SomaHut, pod okriljem Multimedijalne kolibe, pokreće plesna umjetnica, koreografkinja i somatska praktičarka Zrinka Šimičić Mihanović, kao odgovor na potrebe zajednice, artikulirane na inicijalnom sastanku ”somatske mreže”, organiziranom u sklopu festivala Improspekcije2017.

SomaHut susreti 2021. organizirani su u partnerstvu s Plesnim centrom TALA.

Projekt su podržali Grad Zagreb i Ministarstvo kulture RH.

Pratite nas preko:

somahut.org

https://www.facebook.com/groups/1302629250115308/

Ako imate pitanja ili prijedloga za daljnji rad (dijeljenje somatske prakse),  pišite nam na somahut.mmk@gmail.com.

Objavljeno
Kategorizirano kao Aktualno