Zaklada Jasna Vuljević: Početak

Pozivamo vas na dobrotvorni akustični koncert u petak 16. rujna u 20h, Caffe bar i galerija Botaničar, Trg Marka Marulića 6.

SARA RENAR (solo set)

LOVELY QUINCES (akustik)

IVANA STARČEVIĆ I MATIJA ANTOLIĆ

Sav prihod od donacija za ulaznice bit će usmjeren za razvoj i aktivnosti koje Zaklada provodi. Zaklada nosi ime u čast Jasni Vuljević, dugogodišnjoj tajnici Udruge plesnih umjetnika Hrvatske UPUH koja je ostavila neizbrisiv trag u srcima svih koji su ju poznavali i imali prilike surađivati s njom. Jasnina predanost radu, solidarnost i spremnost da pomogne svakome temelj su ideje o osnivanju Zaklade Jasna Vuljević koja nastaje 2021. na zajedničku inicijativu tadašnjih Upravnih odbora dviju plesnih udruga – Udruge plesnih umjetnika Hrvatske (UPUH) i Udruge profesionalnih plesnih umjetnika PULS (UPPU PULS). Rad Zaklade Jasna Vuljević zasniva se na nizu aktivnosti kojima podržavamo razvoj plesne zajednice. Fokus djelovanja je financijska podrška za edukativne programe, prekvalifikacije, učenje i umrežavanje te potpora socijalno ugroženim plesnim umjetnicima.

Predložena donacija za koncert iznosi 50kn.Ako želite podržati rad Zaklade donacije je moguće uplatiti na račun posebne namjere otvoren kod Zagrebačke banke d.d. i otvoren pri zakladniku UPUH na IBAN: HR5123600001503134538 u izabranom iznosu i skladu s mogućnostima.

Na taj način podržavate aktivnosti, djelovanje i održivost Zaklade.Prvim javnim događajem, koncertom Zaklada Jasna Vuljević: Početak, simbolično započinjemo javno djelovanje Zaklade te će do kraja 2022. godine biti objavljen i prvi otvoreni poziv namijenjen financijskoj i logističkoj podršci roditeljima umjetnicima. Također, u narednom periodu planiramo nekoliko edukacija otvorenih za članove plesne zajednice.

Objavljeno
Kategorizirano kao Aktualno