Susreti koji nedostaju i Međunarodni dan plesa

Pozivamo zainteresirane plesne umjetnike i umjetničke organizacije na inicijalni susret sa studentima Digitalnog marketinga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji će se održati 25.04.2023. od 17 h do 19 h u MO Voćarska, Voćarska cesta 71, Zagreb.

Susret predstavlja uvod u suradnju UPUH-a i Ekonomskog fakulteta koji obuhvaća realizaciju studentske prakse u sklopu aktivnosti UPUH-a, kao i gostovanje plesača na predavanjima na Ekonomskom fakultetu. U sklopu prakse, studenti će osmišljavati strategiji postizanja veće vidljivosti UPUH-a ali će i biti dostupni plesnim umjetnicima i umjetničkim organizacijama pri osmišljavanju marketinških strategija, s ciljem dostizanja većeg broja publike.

U sklopu gostovanja na predavanju, koje će se održati 9.5. od 18 do 20 h na Ekonomskom fakultetu, plesači će prezentirati djela u nastajanju kako bi im studenti u sklopu vježbe ponudili moguće marketinške strategije. Poziv za sudjelovanje biti će objavljen putem UPUH-ovih kanala.

Prvi susret. 25.4., održat će se u sklopu programa Susreti koji nedostaju i obilježavanja Međunarodnog dana plesa, a osmišljen je kao poluformalno druženje u sklopu kojega ćemo otvoriti pitanje vidljivosti plesa, načina na koji ples može/treba biti prezentiran široj javnosti, važnosti plesa u široj zajednici, te suvremenog načina komunikacije s publikom putem digitalnih medija. Studenti će se imati priliku upoznati s plesom i plesnom zajednicom te načinom rada kako bi mogli otvoriti dijalog i pokušali osmisliti rješenja koja će pridonijeti većoj vidljivosti plesa.

Objavljeno
Kategorizirano kao Aktualno