ONLINE TRIBINA “ZPC-model javno civilnog partnerstva”

Pozivamo vas da se priključite na online tribini ZPC – model javno civilnog partnerstva koja će se održati ove nedjelje 23.1.2022. 17-19 h na Zoom linku:

https://zoom.us/j/96014990821?pwd=RWpCWjgvWkUzY2xvMzYyUVRRMlNIZz09

Meeting ID: 960 1499 0821

Passcode: 658989

S obzirom na promjenu vlasti u gradu aktualizirala se tema osnivanja Zagrebačkog plesnog centra kao javne ustanove za ples. U lipnju je stoga održan saziv plesne zajednice na kojem je zaključeno da će se oformiti koordinacijski tim koji će dodatno istražiti tu tematiku i definirati potrebne smjernice za izradu modela osnivanja.

Članice su koordinacijskog tima – Ana Kreitmeyer, Nina Križan i Zrinka Užbinec – po principu “case study” istraživanja, prikupile i obradile dobivene informacije. Na online će tribini govoriti o procesu zajedničkog rada te izložiti smjernice za definiranje potrebnog  modela.

Online tribina ZPC – model javno civilnog partnerstva odvija se u sklopu programa “UPUH ONLINE – Susreti koji nedostaju”.

UPUH tribine okupljaju članove udruge, stručnjake plesne i izvedbenih umjetnosti i šire zainteresirane javnosti oko relevantnih tema vezanih za suvremenu plesnu scenu. Kroz tribine želimo otvoriti razgovore koje prepoznajemo kao “razgovore koji nedostaju” te otvoriti prostor za dijalog oko aktualnih pitanja struke.

Hvala što aktivno sudjelujete u krojenju dinamike na kulturno-umjetničkoj sceni i vidimo se uskoro na prvoj tribini ove godine!

Projekt “UPUH ONLINE- Susreti koji nedostaju” financiran je od strane Ministarstva kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe

Objavljeno
Kategorizirano kao Aktualno