MI PLEŠEMO 22/23

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu suradnji sa Performing Arts Program (PAP) kojeg provodi Umjetnička organizacija Trafik predstavlja plesno-scenske radionice za djecu Umjetnost kroz pokret – Mi plešemo sezona 22/23!
Plesne radionice će se održavati u dvije skupine :
MLAĐA – namijenjene su djeci od 4 do 8 godina
STARIJA – namijenjene su djeci od 9 do 13 godina

Radionice su u potpunosti su prilagođene dobi i mogućnostima djeteta, te ne zahtijevaju prethodno poznavanje plesnih vještina ili scensko iskustvo.
U plesnim radionicama „Mi plešemo!“ djeca će upoznati plesne i scenske tehnike i prakse, te razvijati imaginaciju kroz igru i pokret. Kroz zanimljive plesne sekvence, kreativne zadatke i improvizacije, djeca će istraživati raznovrsne scenske igre, improvizacije. plesne i
glumačke tehnike. Osnovna karakteristika plesnih radionica “Mi plešemo!” jest poticanje djece na kretanje uz korištenje mašte, te buđenje kreativnosti pri osmišljavanju plesnih sekvenci.
Upoznavajući se s vlastitim tijelom i glasom kroz niz tjelesnih i vokalnih zadataka, djeca će usvajati osnovne kreativne vještine. Koristiti će alate iz suvremenog plesa (tri nivoa kretanja/ brzina/ opseg pokreta…), razvijajući svijest o vlastitom tijelu, kao i o kretanju
unutar grupe i prostora u kojem se nalazimo, te buditi maštu, a kroz kazališne i glumačke, glas, pjevanje, rad s tekstom i socijalno – emotivno se razviti.
Radionice se održavaju subotom u sljedećim terminima :

MLAĐA GRUPA 15:45 do 16:45.
STARIJA GRUPA 14 do 15:30


Mjesto održavanja: Muzej suvremene umjetnosti, dvorana Školica
Voditeljice: Nika Špekuljak i Dina Ivan (gosti pedagozi)
Mentor: Žak Valenta / profesionalni koreograf, plesač i kazališni pedagog, član zajednice samostalnih umjetnika HRVATSKE / kontakt: valentazak5@gmail.com
Početak: 1.10.2022 – kraj 20.06.2022 godine.
Cijena radionice je mjesečno 200 kn . Na plaćanje godišnje članarine odobravamo popust od 10%.

Prijave slati na trafikanti1998@gmail.com a za sve informacije tu su e-mail adrese naših voditeljica:
n.spekuljuk@gmail.com
dina.ivan1@gmail.com
Za dolazak potrebno je donijeti udobnu odjeću za kretanje i šlapice. Roditelji u mlađoj grupi mogu biti prisutni na prva dva sata.
Na kraju sezone radimo na PREDSTAVI i NASTUPU uz podjelu DIPLOMA o pohađanju programa.
Podaci za uplatu:
U opisu plaćanja navesti: MI PLEŠEMO /IME I PREZIME DJETETA
Umjetnička organizacija TRAFIK
OIB 23399211423
IBAN : HR 7823600001102334611 ( Zagrebačka banka d.o.o.)
Tijekom državnih praznika i blagdana, te za vrijeme školskih praznika program se neće održavati.

*U sklopu programa “MI PLEŠEMO ” MSU i TRAFIK održavati će tijekom sezone 2022/23 jednu subotu mjesečno i BESPLATNU radionicu za svu djecu s naglaskom na INKLUZIJU i uključivost djece s drugačijim mogućnostima i slabijim socijalnim statusom.


INFO na web stranici MSU-a www.msu.hr

Objavljeno
Kategorizirano kao Aktualno