POZIV NA TRIBINU “PRIJAVLJIVANJE PROJEKTA ČLANOVA PREKO UPUH-A” 20.3. u 17h

Pozivamo vas na online tribinu Prijavljivanje projekta članova preko UPUHa koja će se održati online ove nedjelje 20.03.2022.17-19 h putem Zoom aplikacije.

Link je poslan svim članovima i članicama putem mailing liste udruge.

UPUH, kao i UPPU PULS, već niz godina omogućuje prijavljivanje projekata svojim članovima, kao pomoć onima koji nemaju umjetničke organizacije (pravna tijela), a žele prijaviti projekte na GUZK (u međuvremenu i MKM, KN, te natječaje drugih lokalnih i regionalnih samouprava).

Na ovoj tribini pozabavit ćemo se situacijom porasta broja prijavljenih projekata članova preko strukture udurge UPUH te raspravljati o potrebi za reorganizacijom produkcijskih usluga koja udruga pruža. Pozivamo članove da se pridruže, kako bismo imali uvid u multiplicitet pozicija i mogli donijeti najbolju odluku za budućnost funkcioniranja udruge.


Online tribina odvija se u sklopu programa “UPUH ONLINE – Susreti koji nedostaju” te nas u narednim mjesecima očekuju još tribine i skupštine na sljedeće teme:

  • Svrha i format strukovne nagrade
  • Interaktivna mapa Hrvatske- digitalizacija analize resursa i aktera na suvremenoj plesnoj sceni

Tribine okupljaju članove udruge, stručnjake plesne i izvedbenih umjetnosti i šire zainteresirane javnosti oko relevantnih tema vezanih za suvremenoplesnu scenu. Kroz tribine želimo otvoriti razgovore koje prepoznajemo kao “razgovore koji nedostaju” te potaknuti dijalog oko aktualnih pitanja struke. Na ovoj tribini rezerviranoj isključivo za članove UPUH-a bavit ćemo se temom porasta broja prijavljenih projekata članova preko strukovne udruge UPUH te raspravljati o potrebi za reorganizacijom produkcijskih usluga koje udruga pruža.

Projekt “UPUH ONLINE – Susreti koji nedostaju” financiran je od strane Ministarstva kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.

Autorica vizuala: Antonia Dorbić

Objavljeno
Kategorizirano kao Aktualno